Welkom

Hotelkamers

Tarieven

Kontakt

Algemene leverings-voorwaarden

Update 11/06/2018

Auberge de la Chaloire

Lidewij et Stan van den Brûle

71400 La Petite Verrière

FRANCE

Email: hotel@auberge-de-la-chaloire.com

Volg ons!

Reserveren: +33 385541410

Email: hotel@auberge-de-la-chaloire.com

                          

Bienvenue Welkom Welcome Wilkommen

1998 -Auberge de la Chaloire -2018

Auberge de la Chaloire, is een kleinschalig compleet gerenoveerd en zeer goed onderhouden hotel-restaurant dat ligt in een heuvelachtige, landelijke omgeving in het hartje van het regionaal natuurpark de Movan in de Bourgogne. Rustig gelegen langs een departementale weg (D2) in het dorpje La Petite Verrière. La Petite Verrière ligt op 7 km van Anost en 14 km van Autun, een historische van oorsprong gallo-romeinse stad met 12.000 inwoners. Het mooie en gevariëerde om ons heen liggende  landschap leent zich uitstekend voor het bedrijven van aktiviteiten zoals wandelen, fietsen, mountainbiken, allerhand watersportaktiviteiten, vissen, paardrijden, golfen, enz.

Openingstijden

Ons bedrijf (hotel + restaurant) is op maandag en dinsdag de gehele dag gesloten in de periode van 01 januari tot en met 31 maart en van 01 oktober  tot en met 31 december.


Van 01 april tot en met 30 september is het hotel 7 dagen van de week open. Wij ontvangen onze nieuwe gasten in principe vanaf 16.00 uur. Denkt u eerder in de middag of juist later in de avond (bijvoorbeeld na 20.00 uur) te arriveren, laat het ons dan bij voorkeur even weten.


Ons restaurant is voor de lunch in en buiten het seizoen geopend van donderdag tot en met zondag. Wilt u graag op andere dagen van de week lunchen dan is dat mogelijk indien u vooraf reserveert en minimaal met 6 personen bent. U kunt ons hiervoor bereiken op telefoonnummer: +33 385541410.


In het hoogseizoen is het restaurant 7 dagen van de week voor diner geopend. U kunt tussen 19.15 en 20.30 uur aan tafel plaatsnemen. Wij adviseren u vooraf te reserveren ten einde teleurstellingen te voorkomen. Kinderen zijn bij ons altijd van harte welkom!


Welkom. De Morvan (Bourgondië)