Welkom

Hotelkamers

Tarieven

Kontakt

Algemene leverings-voorwaarden

Update 11/06/2018

Auberge de la Chaloire

Lidewij et Stan van den Brûle

71400 La Petite Verrière

FRANCE

Email: hotel@auberge-de-la-chaloire.com

Volg ons!

Reserveren: +33 385541410

Email: hotel@auberge-de-la-chaloire.com

                          

Bienvenue Welkom Welcome Wilkommen

1998 -Auberge de la Chaloire -2018

Speciale arrangementen voor groepen tot circa personen 20

(bij een minimum verblijf 3 dagen)


fietsers / wandelaars / auto-clubs / motorrijders /

 mountainbikers  / cultuurliefhebbers


De afgelopen 18 jaar hebben wij met grote regelmaat groepen internationale gasten bij ons mogen ontvangen. In een ontspannen en familiale sfeer hebben wij zo een reputatie opgebouwd in de verzorging van exclusieve en kwalitatief hoogwaardige arrangementen voor deze groepen.


Alleen al het plezier dat wij ervaren om zo veel mogelijk aan uw specifieke wensen tegemoet te komen, zoals bijvoorbeeld de verbouwing van onze kelder (waardoor we nu een 20-tal fietsen in ideale omstandigheden kunnen stallen), de creatie van een veilige plek voor het parkeren van uw motor, het ter beschikking stellen van gedetailleerde omgevingskaarten voor het plannen van uw dagelijkse tochten, en zowel op papier als met GPS geprepareerde routes voor wandelaars, fietsers, motorrijders en rallye rijders. Dat alles vindt u bij ons, en eigenlijk nog veel meer!


Wij beschikken  tevens over een kleine ruimte ingericht met diverse fitness-apparatuur, waaronder een professionele  roeimachine, fietsen op rolbanken, buikspier-trainingsapparatuur en een multifunctioneel apparaat uitgerust met gewichten van 5 tot 75 kg.


Voorts zijn wij graag (en voor zover mogelijk) bereid om onze half- of volpensionformule aan uw specifieke wensen aan te passen. Denk hierbij aan speciale diëten voor top-sporters, vegetariërs en diabeet-patiënten. We verzorgen tevens uitgebreide huisgemaakte pick-nicks met mooie sandwiches, zelfgemaakte koeken en samengestelde verse salades.


Bij speciale gelegenheden serveren wij ‘s avonds naar wens huisgemaakte ijstaarten of andere feestelijke desserts.


Geniet tevens van de exclusieve ambiance van onze auberge als u met 14 of meer personen bent, en profiteer van alle aanvullende diensten die wij u graag, en al naar gelang onze mogelijkheden, kostenloos aanbieden.


Neem vandaag al contact met ons op, zodat wij een aangepaste offerte voor u kunnen maken. Graag heten wij u binnenkort bij ons welkom  !